Пълнени яйца с бекон

Г-жа АнгеловаГ-жа Ангелова
Новак
15
97
50
50
02/12/2015
"Знаете ли какво да направите с яйцата от Великден, които стоят в хладилника ви? Ето и нашето предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 974
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнени Яйца

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата, след което ги разрязваме на половинки и отделяме в купа сварените жълтъци.

Половинките белтъци нареждаме в красива чиния. Намачкваме жълтъците в купата, след което прибавяме половин кофичка майонеза (може и малко повече, аз лично обичам с повече), 1 с.л. горчица и нарязания на малки кубчета бекон.

Добавяме две щипки сол и малко черен пипер. Объркваме хубаво сместа и с нея богато пълним половинките белтък.

Отгоре наръсваме с червен пипер, малко зехтин, малко балсамов оцет и за финал наръсваме с магданоз.

Страшно вкусно и ефектно предястие за гости.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар