Пълнени яйца с бекон

Пълнени яйца с бекон

Г-жа АнгеловаГ-жа Ангелова
Новак
15
99
50
51
Пълнени яйца с бекон
Снимка: Г-жа Ангелова
1 / 3
02/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Сготви10 мин.
Общо35 мин.
Порции8
"Знаете ли какво да направите с яйцата от Великден, които стоят в хладилника ви? Ето и нашето предложение"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата, след което ги разрязваме на половинки и отделяме в купа сварените жълтъци.

Половинките белтъци нареждаме в красива чиния. Намачкваме жълтъците в купата, след което прибавяме половин кофичка майонеза (може и малко повече, аз лично обичам с повече), 1 с.л. горчица и нарязания на малки кубчета бекон.

Добавяме две щипки сол и малко черен пипер. Объркваме хубаво сместа и с нея богато пълним половинките белтък.

Отгоре наръсваме с червен пипер, малко зехтин, малко балсамов оцет и за финал наръсваме с магданоз.

Страшно вкусно и ефектно предястие за гости.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: