Пълнени яйца с бекон

Г-жа АнгеловаГ-жа Ангелова
Новак
15
97
50
50
02/12/2015
"Знаете ли какво да направите с яйцата от Великден, които стоят в хладилника ви? Ето и нашето предложение "
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 005
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата, след което ги разрязваме на половинки и отделяме в купа сварените жълтъци.

Половинките белтъци нареждаме в красива чиния. Намачкваме жълтъците в купата, след което прибавяме половин кофичка майонеза (може и малко повече, аз лично обичам с повече), 1 с.л. горчица и нарязания на малки кубчета бекон.

Добавяме две щипки сол и малко черен пипер. Объркваме хубаво сместа и с нея богато пълним половинките белтък.

Отгоре наръсваме с червен пипер, малко зехтин, малко балсамов оцет и за финал наръсваме с магданоз.

Страшно вкусно и ефектно предястие за гости.

Иноксов разделител за яйца-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов разделител за яйца
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Много често се налага да разделяме белтъци от жълтъци, но не всеки може да се справи с тази задача. Освен ако не разполага с разделител за яйца.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар