Кюфтенца от шаран

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
338
4
1k
05/12/2015
"Гурманите ще разберат вълнението, което изпитваме при мисълта за тези кюфтенца. Опитайте и споделете "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо944
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се надребнява и се залива с млякото. Рибата се измива и се смила, сланината - също.

Полученото се изсипва в дълбока купа и към него се прибавят хлябът, разбитите яйца, смленият лук, скълцаният магданоз и подправките.

Всички компоненти се разбъркват и каймата се слага в хладилник за 1-2 часа.

След това от нея се оформят кюфтенца, които се овалват в брашно.

Изпържват се в загрято масло до златисто. Сервират се със зеленчукова гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар