Плодово-шоколадова торта

04/12/2015
Марина
отМаринаНовак421
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 100
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата със захарта и се прибавя пресятото брашното заедно с бакпулвера.

Сместа се изсипва във форма с диаметър 25 см и се пече до готовност около 40 минути на 180 градуса.

След като стане готов, блатът се разделя на две части. Разбива се сметаната и се маже тортата отвътре.

Отгоре се маже с разтопения шоколад и маслото.

След това се слага в хладилника, за да стегне за 1 час и се украсява с плодовете, като върху тях се маже с разтопения желатин за гланц.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар