Начин на приготвяне
Разбиват се яйцата със захарта. Прибавят се олиото, млякото и се разбърква отново. Към брашното се добавят бакпулверът, солта и ванилията и се добавят към течната смес. Разбъркват се добре до получаване на гладко тесто.
Тестото се изсипва в тава, застлана с хартия за печене. Пече се в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 20-25 минути.
След като се извади, се оставя за 10 минути да се охлади леко в тавата и след това се разрязва на квадратчета - 3х3 см. Докато доизстива, се прави глазурата.
Смесва се всичко и се слага на котлона. Разбърква се, докато се образува гладък шоколадов топинг. Отстранява се от огъня и се оставя да се охлади.
Всяко парче се потапя с помощта на дървен шиш или вилица в глазурата и след това се овалва в кокосовите стърготини.