Есетра в сос на фурна

08/12/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Обядът от нас, виното от вас и наздраве!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 131
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява в солена вода заедно с целината и моркова. Отцежда се, бульонът се запазва.

Лукът се нарязва на ситно, печурките се режат на филийки и заедно с лука се пържат в олиото. Добавя се бульонът и черният пипер. Вари се 10 минути.

Брашното се запържва до златисто и се добавя. Всичко се готви на слаб огън 15 минути.

Сваля се от котлона и се добавя сол и масло. Рибата се начупва на парчета, полива се със соса и се пече 15 минути на 200 градуса.

Сервира се веднага.
подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар