Начин на приготвяне
Шоколадовият крем се разбива с миксер заедно с прясното студено мляко. В отделна купа разбийте сметаната с пудрата захар.
След това смесете шоколадовия крем със сметаната, като една част от сметаната се оставя за украса. В подходяща голяма чиния сложете един готов блат и с четка го сиропирайте с прясното мляко със захарта.
Намажете с боровинковото сладко, отгоре наредете кръгчета банани и шоколадов крем. Следва вторият блат, сиропира се отново, слагат се сладко, банани и крем. Завършете с третия блат и намажете цялата торта с крема. Оставете на хладно.
Смесете смлените бисквити и орехи и посипете тортата. Разтопете шоколада и го сложете във фунийка от хартия, отрежете връхчето и нарисувайте хубава панделка, а вътрешната ѝ част запълнете със сметана.
Отгоре украсете с цветни перли. Другата част от сметанта се смесва с малко зелена сладкарска боя, пълни се в пош и се доукрасява тортата. Поръсете с кокосови стърготини. Весели празници!