Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете останалите съставки и разбъркайте. Прибавете брашното, какаото и бъркайте до получаването на кексово тесто.
Изпечете три еднакви блата.
Направете крем, като сложите млякото, водата и захарта да заврат.
Разтворете нишестето с 1/2 ч.ч. вода и при непрекъснато бъркане го прибавете към врящата смес.
Намажете блатовете с крема и сглобете тортата.
Направете крема на д-р Йоткер по указания на пакетчето начин.
Покрийте горния блат. Разбийте сметаната с миксер и украсете. Украсете с настъргани лимонови корички.
Настържете блокчетата Кит-кат на едро ренде и декорирайте блатовете.
Оставете шоколадовата торта за няколко часа на хладно преди консумация.
Какаовата торта II е готова.