Бутер тарта с кайма и картофено пюре

03/01/2016
"Толкова лесна за приготвяне и толкова красива, че се чудим досега как не сме се сетили "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 290
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете гъбите в сгорещената мазнина. Добавете каймата и гответе още 5-6 мин.

Разстелете тестото и го раздърпайте, за да се получи тънка кора. В намаслена тава, с покрито дъно с хартия, сложете бутер кората.

Издърпайте и навийте крайчета. Изсипете плънката и я разстелете равномерно. Наредете нарязаните на кръгчета домати върху плънката.

Сложете тавата в сгорещена фурна и печете за около 10 мин. Разбийте картофеното пюре по указания на пакета начин.

Извадете тавата, поръсете обилно с настърган кашкавал, шприцовайте розички от пюрето. Върнете тавата във фурната и допечете за кратко до златисто. Сервирайте топло.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар