Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват на пухкав крем. Към тях добавете горещата вода и при непрекъснато бъркане постепенно прибавете захарта. Накрая добавете пресятото брашно, нишесте и бакпулвер.
Разбъркайте добре и изсипете сместа в тавичка, застлана с хартия за печене. Изпечете блата на 180 градуса около 35 минути.
Пригответе пудинга според указанието на опаковката. Свалете от котлона и към него добавете желатините (които предварително сте накиснали в 100 мл вода, докато набъбнат). Разбъркайте добре.
Разделете сместа на две части и прибавете в едната черния шоколад, в другата - белия. Оставете двата крема да се охладят добре.
Поставете блата във формата (с откопчаващи страни), в която сте го пекли. Сиропирайте със сок от компот или захарен сироп.
Изсипете белия крем, а отгоре - кафявия крем. Оставете в хладилника да стегнат.
След това разбийте сметаната и я изсипете върху крема. Загладете добре и поръсете с кокосови стърготини. Оставете в хладилника за няколко часа.
Извадете и нарежете на пастички.
Пастите с двойно шоколадов крем и кокос са много вкусни.