Начин на приготвяне
Сваряваме яйцата за 12 до 15 минути, обелваме ги и ги разполовяваме.
В една купа свесваме жълтъка от яйцата и майонезата.
Нарязваме колбаса и киселите краставички на много ситно. Прибавяме ги към майонезената смес.
Объркваме ги добре и подправяме с черен пипер и сол на вкус.
С готовата смес напълваме белтъчените половинки и получаваме едно много лесно и вкусно предястие.
Предложения:
*Колбасът може да се премахне от рецептата или да се замени с друг по ваш избор.
*Ако обичате свежите зелени подправки, можете да прибавите магданоз или копър в сместа за пълнене или отгаре като декорация.
Това е рецепта, която позволява импровицазия. Добавете смело нещо и от вас!
Коментари