Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Панирано филе от риба с бира

Панирано филе от риба с бира

SssSss
Новак
22821065
Панирано филе от риба с бира1 / 2
08/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-3
"Смело отваряйте бира след бира и ако някой ви попита, кажете, че е заради панировката"

Необходими Продукти

  • филе от риба - 700г
  • бира - 1/2ч.ч
  • яйца - 2бр
  • подправка за риба
  • сок от лимон - от 1 лимон
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаната на порции риба осоляваме, слагаме подправките и лимона. Така маринована оставяме рибата да престои два часа. След това я панираме.

Смесваме в яйцата, а после галетата и бирата. В тази смес овалваме рибата.

Пържим в загряло олио до зачервяване.

Рибата се сервира с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: