Винен кебап с качамак

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
09/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 782
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки. Задушете го в олиото за няколко минути.

Добавете ситно нарязания лук и чесън. Разбъркайте, докато лукът стане прозрачен. Сложете брашното, червения пипер и подправките.

Налейте виното и топла вода, колкото да покрие продуктите (ако обичате повече сос, сипете още).

Гответе до омекване на продуктите. През това време направете качамака (според указанието).

Добавете му малко масло и сирене. Разбъркайте добре и го разпределете във формички за мъфини.

Оставете да се охладят и ги сервирайте с винения кебап.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар