Начин на приготвяне
Пилешкото месо се надребнява и се запържва в мазнина заедно със скълцания зелен лук. Гответе за около минута и овкусете с подправките.
С така приготвената плънка напълнете почистените от пънчетата гъби, които предварително сте наредили в намаслена тава. Поставете върху всяка гъбка парченце топено сирене и запечете до пълна готовност в загрята на 200 градуса фурна.
Междувременно направете соса, като разбиете млякото и прибавите към него и останалите указани съставки. Оставете го настрана и нарежете краставицата на две, като не премахвате кората.
После използвайте белачка, за да добиете съвсем фини лентички. Навийте всяка от тях на розичка и я позиционирайте в чиния. Сипете от соса и сложете от пълнените гъби. Поръсете с магданоз и сервирайте.