Начин на приготвяне
Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с кафявата захар, докато тя напълно не се разтопи. Белтъците се разбиват на сняг.
Прясното мляко се кипва, котлонът се намалява до средно и в млякото се пускат белтъците с помощта на супена лъжица.
След половин минута се обръщат, варят се още половин минута и се вадят в голям съд или дълбока тава.
В млякото на тънка струйка се добавят разбитите със захарта жълтъци. Разбъркват се и се загряват една минута на котлона, без сместа да кипва.
Сваля се от котлона и се добавя при непрекъснато бъркане кокосовото мляко, което предварително е стояло един час на стайна температура. Добавят се кокосовите стърготини.
С тази смес се заливат сварените белтъци и десертът изстива. Разпределя се в купички и се оставя за 1 час в хладилник. Сервира се, като се поръсва със захарни пръчици.