Салата с ряпа и яйца

Пламенова КристинПламенова КристинПомощник Готвач151471
13/01/2016
"Когато животът ви поднесе ... ряпа, ние знаем точно какво да направите с нея "
Приготвяне20 мин.
Готвене7 мин.
Общо27 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 070
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • ряпа - 4 бр. бяла
  • яйца - 8 бр. варени
  • червен лук - 1/2 глава
  • оцет
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Репите се обелват и измиват. Настъргват се на едро ренде.

Яйцата трябва да са твърдо сварени - варят се 7 минути, след като водата закипи.

Когато са готови, се обелват, настъргват и се добавят към ряпата.

Червеният лук се нарязва на ситно и се прибавя към останалото.

Подправя се с оцета, солта и олиото до получаване на желания вкус.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартина Тракова
Ряпата е добре след като се настърже,да се измие с вода,защото образува газове.
1
0