Пилешка чорба с цели долни бутчета

14/01/2016
"Опитайте я по нашия начин, защото ние разбираме от приготвяне на вкусни пилешки супички "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 037
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 5 - 6 бр. долни (зависи от големината)
  • лук - 1 глава кромид
  • моркови - 1 бр.
  • чушки - по 1 бр. червена и зелена
  • картофи - 300 г
  • фиде - 1 шепа
  • домати - 2 с.л. от консерва
  • магданоз - 1/2 връзка
  • масло - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бутчетата в достатъчно вода. След като омекне месото и отпените, добавете ситно скълцаните лук, чушки и рендосаните моркови.

Добавете и разтопеното отделно масло в супата, след което поръсете сол и червен пипер.

Добавете кубчетата картофи и след като омекнат, добавете и фидето. Когато фидето се развари, сипете нарязани на дребно домати.

Подправете пилешката супа с черен пипер, като по желание се добавя подправка за пиле или бульон.

Финално поръсете скълцания магданоз и снемете супата от огъня.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар