Кускус със сирене и заливка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
22/10/2011
"Познайте колко такъв кускус сме изяли като деца "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 003
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кускусът се поставя да ври във вряща подсолена вода до омекване. Отцежда се и се залива с разтопено масло, разбъркано с червения пипер, смесва се с надробеното сирене и се разделя на порции.

Всяка порция се наръсва с настърган кашкавал и наситнен магданоз.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 35.5 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 35.5 см
14.59 лв.
11.23 лв.
Виж ››

Много удобно и качествено продълговато ренде, с което ще обработите зеленчуците за готвене за нула време. Има дръжка, която не се плъзга, предпазител и допълнителна приставка за захващане.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#259968
някои го правятб и със захар, но така е най вкусно. със захар не става на нищо
0
0