Медени смокини със зелено сирене

15/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо439
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете няколко разреза по плодовете, като не довеждате ножа до самия край на смокините. Пригответе плънка от натрошено сирене и ядки, след което напълнете смокините с нея.

Отрежете части от алуминиево фолио и им придайте форма на купичка. Във всяка от тях сложете по една пълнена смокиня. После поставете всички купички в плитка тавичка.

Напръскайте със зехтин всеки плод и го запечете за много кратко в загрята фурна.

Още щом изкарате смокините от печката, ги залейте с мед и поднесете. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
15.01.2016 20:55
Намерих го, благодаря за инфото!
0
0
Ирина Андреева Jolie
Лично ми го предостави производителя на сиренето,за да направя няколко рецепти за сайта на сиренето. :) Там ще откриете и страхотните предложения на Йоли :) Село Черни Вит е на няколко киломентра от гр.Тетевен и се познаваме,а и родителуте на моят приятел бивеят там :) Все още не е разрешено за продажба в юагазинната мрежа,юоже да се опита само на изложения.Повече информация можете да намерите на сайта .За да не правя реклам,напишете в гугъл зеленото сирене от Черни Вит и ще ви излезе :)
1
0
Стан Ой
Стан Ой
15.01.2016 15:48
Jolie, би ли споделила, ако не е тайна, как успя да се сдобиеш със зелено сирене от Черни Вит? Това си е цяло чудо според мен?
0
0