Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Домашен хляб със сухо мляко

Домашен хляб със сухо мляко

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6964k2k9
Домашен хляб със сухо мляко
Снимка: Мария Божилова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5
"Опитайте този интересен хляб, приготвен със сухо мляко"

Необходими Продукти

  • брашно - 600 г
  • яйца - 2 бр.
  • сухо мляко - 2 - 3 лъжици
  • мая - 1 пакетче суха (7 г)
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 2 ч.л.
  • вода - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Забърква се смес от продуктите, която се меси до получаване на меко тесто.

Хлябът се пече на 170-180 градуса във фурна на вентилатор, 150 във фурна без вентилатор.

Домашният хляб със сухо мляко е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: