Пиле Мексико

МаринаМарина
Помощник Готвач
933831322991
18/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 500 г
  • свинско месо - 300 г филе
  • кашкавал - 250 г
  • гъби - 500 г
  • майонеза - 4 с.л.
  • чили - 1 - 2 с.л.
  • къри
  • черен пипер
  • сол
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото и свинското филе се нарязват на дребни късове и след това се запържват в тиган.

Гъбите се задушават с масло до готовност.

Майонезата, кърито, чилито, солта и черният пипер се смесват. С тях се заливат месото и гъбите.

Поднася се топло с настърган кашкавал отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: