Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Риба в бирено тесто

Риба в бирено тесто

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071k1
Риба в бирено тесто2 / 2
19/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2-3
"Ако ще панирате риба, направете го както трябва, направете го с тази панировка"

Необходими Продукти

  • риба - 700 г филе
  • брашно - 200 г
  • бира - 300 мл
  • олио
  • сол
  • чесън - сух
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибеното филе е по ваш вкус. Нарязва се.

В брашното, смесено със сол, черен пипер, червен пипер и чесън се изсипва бирата и се разбърква добре, за да не останат бучки от брашното.

Загряваме олиото, овалваме парче риба в тестото и запържваме до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: