Начин на приготвяне
Обелваме и нарязваме картофите.
Измиваме пилешкото филе и нарязваме на парчета.
Поставяме ги в съд, където мариноваме със соевия сос и пикантината за пиле.
Оставяме на страна за около 20 минути.
Белим лука и нарязваме на ситно.
Готовите изпечени чушки нарязваме.
Взимаме си гювечетата, най-отдолу си изсипваме по 1 с.л. олио и добавяме лука.
Отгоре поставяме нарязаните картофи, които предварително овкусяваме със зеленчуковата пикантина.
Добавяме и пипера и най-накрая маринованото пилешко филе.
Бирата разпределяме на трите гювечета.
Затваряме с капачетата и поставяме във фурната.
Не посоляваме нищо, защото самата пикантина и соевият сос са достатъчно солени.
Печем за около 40-45 минути или до готовност.
Поднасяме топли.