Начин на приготвяне
Дъното на правоъгълна тава се намазва съвсем леко с компот. Нарежда се един пласт бисквити.
Прясното мляко, жълтъкът, захарта, водата и брашното се разбъркват добре (в 100 г вода се слага 2-3 л. брашно, разбърква се добре и тогава се добавят).
Първият пласт се намазва с компот после с получения и добре разбъркан крем. После пак се нарежда един пласт бисквити.
По същия начин се намазва с компот и крем, докато се получат 3-4 пласта. Зависи колко голяма ви е тавата и докъде ще ви стигнат бисквитите.
В по-голяма чиния се слага до средата вода, а в по-малка - шоколадите. Така шоколадите се разтопяват във водна баня.
Залива се цялата торта с разтопения шоколад и се слага в хладилник да престои за една нощ.