Кокосови сърца

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
28/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции40
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо442
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете кокосовото брашно със захарта. Отделно нарежете маслото в брашното и омесете, докато се получат едри трохи. Прибавете яйцата и ванилията, разбийте добре.

Разточете половината тесто върху леко набрашнена повърхност на пласт с дебелина ½‐1 см. Изрежете сърца с помощта на метална формичка. Наредете ги върху подмазана тава.

Печете 7‐8 минути при 200°С или докато краищата се втвърдят и отдолу леко покафенеят. Оставете да изстинат върху телена решетка.

Украсете изстиналите сладки с глазура от пудра захар. По желание можете да включите в глазурата малко червена боя, за да стане розова. Повторете действията и с другото тесто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
16.02.2016 15:48
Около Свети Валентин сърцата са особено актуални. Но любовта е едно от най-важните човешки чувста, тъй че сърцата универсални.
0
0