Начин на приготвяне
Тестото се приготвя, като се разбиват 2 жълтъка и 2 яйца с 50 г захар. Белтъците се разбиват на гъста пяна, като постепенно се прибавят останалата захар, солта и нишестето. Изсипва се жълтъчната маса и се прибавя брашното.
Разбърква се до получаването на гладко тесто. Изсипва се в застлана с хартия за печене тава на тънък пласт и се пече 10 миути в предварително загрята до 200°С фурна.
Поръсва се със захарта и се покрива с влажна кърпа. Обръща се леко върху дъска и се сваля хартията за печене. С помощта на кърпата се навива на руло. Охлажда се.
Плънката се приготвя, като желатинът се разтваря в малко студена вода, след което се стопява на водна баня. Пудингът се разтваря с 4 супени лъжици мляко и се прибавя захарта.
Останалото мляко се кипва, на струйка се прибавя разтвореният пудинг и желатин и кремът се сгъстява на слаб огън при постоянно бъркане. Слагат се захаросаните корички, сваля се от огъня и се слага в хладилник, за да стегне.
Рулото се разгъва, поръсва се с кокосовите стърготини, намазва се с крем и отново се навива. Оставя се в хладилник 3 часа. Украсата се приготвя, като се разбива сметаната u равномерно се намазва рулото.
Поръсва се с кокосови стърготини. Украсява се с портокалови резени, киви, манго или ананас.