Пълнени гъби с кайма, кашкавал или сирене

Dimitar QnkovDimitar Qnkov
Новак
22
4
24/01/2016
"Запичайте гъбите бързо, че бирата ще се стопли "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 668
  • Преглеждания за месеца291
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата, кашкавалът, сиренето и олиото се разбъркват във отделен съд и се подсоляват.

Гъбите се потапят във гореща вода за няколко минути, докато омекнат.

След като омекнат, се слагат в подходящ съд за печене. 1/3 от приготвената смес се слага по на 1 гъба.

Пече се на 180 градуса фурна, докато се запекат.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар