Мариновани пържоли

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Мариновани пържоли
Снимка: Georgievaiv
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Маринатата за месото е като плажът за морето - едното не си струва без другото!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 пържоли с кост
  • соев сос - 100 мл
  • мед - 1 с.л.
  • подправки - 1 ч.л за свинско
  • горчица - 4 - 5 ч.л деликатесна
  • сос уорчестър - 1 ч.л
  • чили - 2 щипки
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе марината от соевия сос, сос Уорчестър, меда, горчицата, чилито, подправката за свинско месо и нарязаната глава лук. Разбъркайте добре и накиснете в нея пържолите, овкусени със сол и черен пипер.

Оставете месото да престои за поне 2 часа в похлупен съд на хладно. След това наредете свинските пържоли в намазнена тава и ги изпечете. Може да ги изпечете и на грил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
514
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

радостина
радостина
това ще е страхотно
08.01.2014 17:48
3