Пиле с царевица по мексикански

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
228
143
4
1
25/01/2016
"Истинска експлозия от вкусове, която ще ви грабне "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 331
  • Преглеждания за месеца751
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се нарязва на парчета и се овкусява със сол, черен пипер и пресован чесън.

В тиган сгорещяваме малко олио и изпържваме месото, докато придобие златист цвят, след което добавяме доматеното пюре и водата.

Оставяме да къкри на слаб огън за 10-15 минути и разбъркваме. Прибавяме последователно лука, нарязан на дребно, чушките, нарязани на ивици, боба и царевицата.

Оставяме на котлона за още 10 минути и разбъркваме. Сервира се в чиния и се полива с малко чили сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар