Топла салата от зеле

27/01/2016
"Зелева салати ли е това - топло, топло - отговаряме ние "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 647
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето, 1 глава лук и 300 г шунка.

В 1/3 к.ч. зехтин запържваме нарязаните лук и шунка.

Добавяме зелето и царевицата.

Овкусяваме с магданоз, целина и сол на вкус.

При сервиране гарнираме с нарязани на резени домат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар