Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Яйца по швейцарски

Яйца по швейцарски

ViktoriqViktoriq
Чирак
6812616163
Яйца по швейцарски2 / 2
29/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Яйцата по швейцарски се приготвят за нула време и са много вкусни"

Необходими Продукти

  • хляб - 3 - 4 филии
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • сол
  • подправки - по избор, за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В леко намазнена тавичка се нареждат филийките.

Те се поръсват с настърган кашкавал и върху всяка се счупва по едно яйце. Посоляват се.

Пече се, докато се втвърди яйцето.

Поръсва се с пресни подправки по избор и се поднася топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: