Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Поширани яйца»Забулени яйца с кашкавал

Забулени яйца с кашкавал

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071
Забулени яйца с кашкавал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • оцет - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипваме вода, за да заври заедно с оцета и черния пипер. Оставяме да поври няколко минути и счупваме яйцата едно по едно.

Варим всяко яйце по 3-4 минути, докато се забулят. След това ги изваждаме и ги подреждаме в тава.

Върху тях поръсваме настъргания кашкавал и червения пипер. Запичаме ги в загрята фурна за 7-8 минути. Поръсваме с подправки. Поднасяме ги с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: