Ванилов пудинг

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
576
244
392
1
29/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 305
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пудинг

Начин на приготвяне

Пудингът се разбърква с 50 мл студено прясно мляко. Останалото мляко се слага на умерен котлон със захарта.

Бърка се, докато се разтопи захарта. След като заври млякото, се прибавя и пудингът.

Разбърква се непрекъснато до сгъстяване и пълна готовност. Изсипваме топлия пудинг във форма и охлаждаме.

След като е охладен добре, обръщаме формата и настъргваме шоколад отгоре.

Електрически пасатор с 2 скорости - ръчен - AVEC - 200 W
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Електрически пасатор с 2 скорости - ръчен - AVEC - 200 W
32.50 лв.
Виж ››

С елегантен дизайн и голяма мощност - пасатор, с чиято помощ приготвянето на пюрета и крем супи ще се превърне в приятно занимание :)

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар