Топла салата от карфиол

ViktoriqViktoriqЧирак6823
30/01/2016
"Основно кулинарно правило - топлите салати пият повече вино от студените А за тази пригответе само най-доброто "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 779
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на цветчета и се вари в подсолена вода и маслото.

Когато се свари, се прецежда и нарежда в чиния.

Залива се с горещо масло и се ръси с галета, изпържена в масло.

Всичко се поръсва и с пармезан.

По желание ястието може да се постави във фурна и да се запече за много кратко само на горен реотан.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар