Топла салата от карфиол

ViktoriqViktoriq
Чирак
68
97
16
61
30/01/2016
"Основно кулинарно правило - топлите салати пият повече вино от студените А за тази пригответе само най-доброто "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 098
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на цветчета и се вари в подсолена вода и маслото.

Когато се свари, се прецежда и нарежда в чиния.

Залива се с горещо масло и се ръси с галета, изпържена в масло.

Всичко се поръсва и с пармезан.

По желание ястието може да се постави във фурна и да се запече за много кратко само на горен реотан.

Мултифункционално ренде с 5 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар