Хайвер от гъби

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач629171
31/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо195
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях.

След като се позапържи, се посолява и се подправя с черен пипер на вкус и с размитото доматено пюре.

Всяка порция се гарнира с листенца магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар