Макарони със захар

31/01/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 905
  • Преглеждания за месеца461
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • макарони - 400 г
  • сол - 1 ч.л.
  • олио - 1 ч.л.
  • масло - 2 с.л.
  • захар - 0.5 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сварят във вода, в която сме добавили солта и олиото.

Това се прави с цел да не се слепнат.

Варят се според указанията на опаковката.

След като се сварят, се прецеждат. Добавя се маслото и захарта. Разбърква се добре. Захлупват се за 10 минути.

След това пак се разбъркват. Поднасят се топли.

Пластмасова купа с гевгир 4.2 л.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова купа с гевгир 4.2 л.
8.00 лв.
6.16 лв.
Виж ››

Много полезно съчетание от съдове - купа с гевгир, което може да използвате по предназначение и не само. Купата може да се отделя и да се ползва за разбиване на смеси. Когато се ползват заедно, гевгирът помага за лесното измиване на продукта, а купата - за изхвърляне на излишната вода.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталиа Петрова
И пораснали капризи :)
0
0
Албена Асенова
Закуска за претенциозни малчугани.
1
0