Начин на приготвяне
Сваряваме макароните в гореща вода с шарлан и щипка сол. След това ги отцеждаме и изсипваме в тава, (по желание предварително намазнена с масло). В купа разбиваме с телена бъркалка яйцата и кафявата кристална захар.
Към тях добавяме прясното мляко и ванилията. Изливаме сместа върху макароните, леко разбъркваме и отгоре разпръсваме малки парченца масло (по желание).
Печем на 200-250 градуса до златист цвят! След изпичането на макароните с яйца, докато е още горещ – десертът е много сладък, ала след като се охлади – е много вкусен и приятен! Той е за всички почитатели на класическия крем-карамел, но със плътността на любимите макарони на фурна - вкус, който ни връща в детството!
Чудно вкусни макарони на фурна с кафява захар!