Начин на приготвяне
Бишкотената торта се прави във форма с размер 26 см.
Наредете във формата 4 бишкоти на кръст (като ги потапяте в подсладено прясно мляко) и още четири разрежете по диагонал и ги наредете с острия връх към средата.
Изсипете 1/2 от крема, приготвен от разбитите сметани, разтопения шоколад и желатина (предварително накиснат в студена вода, и след това разтопен на водна баня).
Наредете по същия начин останалите бишкоти, изсипете останалия крем, към който сте добавили сок от малини.
Загладете добре и наредете кръгчета банан. Намажете с разбита сметана и оставете в хладилника за няколко часа.
Освободете от формата, загладете и отстрани със сметана и декорирайте по желание.
Тортата с бишкоти и крем парфе е готова.