Шоколадови трюфели с уиски

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
29
1
31/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 461
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошаваме шоколада за ганаша в купа и заливаме със сметаната. Разтапяме на водна баня. Добавяме маслото, размекнато на стайна температура и разбъркваме.

Наливаме уискито и оставяме сместа да стегне, като разбъркваме периодично. Оформяме бонбони и оставяме да стегнат в хладилник.

Овалват се в разтопения шоколад, смесен с олиото от гроздови семки. След това се овалват в какаото и се подреждат в купичка или кутия.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар