Джинджифилова супа

Рая АндоноваРая АндоноваГотвач39936335
02/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 626
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се слага в купичка с гореща вода да се кисне. Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Морковът се настъргва.

В тиган се загрява олио и се добавят лукът, джинджифилът и чесънът. Разбъркват се и се оставят да се запържват за 5 минути. Слага се капакът и зеленчуците се оставят да се задушат до омекване.

Докато се задушават, се загрява вода в друга тенджерка и се слага след това бульонът. Когато се разтвори, се добавя при лука и чесъна.

Добавят се морковът и бобът и ястието се оставя да си вари, докато се свари бобът. В случай, че тогава водата Ви се струва прекалено малко, може да се добави още.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар