Тригуни с бутер тесто

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
05/02/2016
"Един от класическите ретро сладкиши, който се приготвя толкова лесно.. "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 540
  • Преглеждания за месеца375
  • Преглеждания за седмицата72
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • бутертесто - 1 пакет /375 грама/
  • захар - 1, 5 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се нарязва на квадрати и се прегъва, за да се образуват триъгълници.

Пекат се на 180 градуса до готовност. Сиропът се приготвя, като се кипва водата със захарта и ванилията.

Изстиналите тригуни се заливат с топлия сироп.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Толкова лесни и вкусни
2
0
Моника
Моника
05.02.2016 16:07
Ммм... Любимите ми тригуни, страшно вкусни
1
0