Каша от брюкселско зеле

Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник Готвач22814341
08/02/2016
"Вкусът се възпитава - и ако храните вашето мъниче здравословно, то няма да погледне към вредните храни, когато порасне "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 266
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кравето масло и малко вода задушаваме измитото и нарязано брюкселско зеле, след което наливаме топла вода и го варим до полуготовност.

Прибавяме настъргания на ситно домат и след няколко минути добавяме измития ориз.

Варим до готовност на зеленчуците и ориза и сваляме от котлона. Поръсваме със ситно нарязан магданоз и пасираме до получаване на каша.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар