Начин на приготвяне
Първо се приготвя млечната салата: цеди се киселото мляко, добавят се нарязаните на кубчета краставици, настърган чесън и олиото, поръсва се с копър и се разбърква.
В голяма табла чиния, по средата се слага млечната салата. Чушките се измиват и се режат на парчета с дължина около 6 см и дължина 2 см и се нареждат в кръг около млечната салата. Кашкавала се нарязва на кубчета.
Колбасите също се нарязват на тънки филийки. Нареждат се като трети кръг около чушките.
Сварените яйца се разделят на две. Нареждат се върху третия кръг 12 половинки яйца. Върху всяко парче яйце по ред се изписват римските числа от 1 до 12 с лютеница, с помощта на шприц. По средата на салатата се слага една маслинка.
С лютеница се правят стрелките на часовника, а зеления лук е секундарника на часовника.
Коментари
Можеш да не си губиш времето и да си купиш млечната салато от същия магазин от където си купила другите продукти.
Иначе идеята и декорацията самного интересни и свежи.
Браво за любовта към детайла който си проявила в подребждането на продуктите.
От мен 5 от 5 точки.