Пържени тиквички с чеснов сос

13/02/2016
"Цяло лято да го ядем, няма да ни омръзне "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 719
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се нарязват на колелца и се поръсват с малко сол.

Овалваме в брашно и леко се изтупват от излишното.

Загрява се олио и пържим от двете страни до златисто. Нареждаме в чиния.

Приготвя се сосът, като се разбърква киселото мляко с майонезата и пресовани скилидки чесън с щипка сол.

Сервираме тиквичките, полети с чесновия сос. Вкусно и лесно за приготвяне!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Йорданка Тасева
да идва лятото и да ги погвам от градината,много ги обичам...но хич не обичам да ги пържа- два часа пържиш 2 чинийки :)))
1
0
никнай
никнай
20.02.2016 01:31
Ако майонезата е домашно приготвена в перфрктно.
2
0