Начин на приготвяне
Ето една рецепта, която също предлага възможност за експериментиране според вкуса ви. Аз я приготвих с какаов пудинг, какаови бисквити Еверест...
Можете да добавите или премахвате съставки, да разменяте като вкусове крема и плодовете с него. Разтваряте си в 200 мл прясно мляко пудинга, а другите 500 мл слагате на котлона и там добавяте захарта и накълцания на ситно банан.
Когато заври, започвате да прибавяте пудинга по малко, да се сгъсти. Сваляте от котлона и в малки чашки, или в тези малките купички за десерт, (от дуралексовия сервиз) изливате по мъничко от крема.
Слагате бисквитка отгоре и пак заливате, отново бисквитка и пак заливате. И накрая пак бисквитка, която лекичко притискате, да се изпълни с крем дупчицата й.
Тук вече можете да решите дали да си оставите така десерта, или да си направите белтъчния крем. В моя случай се получи страхотно съчетание между него и какаовия пудинг. Може да си сложите между блатчетата и начупени парченца шоколад и ядки. Е, да ви е сладко!