Сьомга, завита в бутер тесто

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3672722284
17/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо765
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 1 пакет
  • сьомга - 3 филета
  • яйца - 1 бр.
  • праз - 1 стрък
  • крема сирене - 1 пакетче
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме праза, нарязан на кръгчета. Добавяме към него крема сиренето, подправките и отместваме от котлона.

Нарязваме бутер тестото на квадрати, в средата слагаме парче риба, 3 лъжици от сместа и покриваме с тесто.

Отгоре направете разрез с нож и намажете с яйцето.

Пече се в загрята фурна на 200 градуса.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар