Свински ребърца на грил

Свински ребърца на грил
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6-7
"Зимата вървят с червено вино, а лятото бирата трябва да се лее с тези сочни ребърца"

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • чесън - няколко скилидки
  • оцет - 3 с.л. ябълков
  • соев сос - 3 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се смесват и се приготвя марината.

Ребърцата се поливат с маринатата и се оставят да престоят в хладилника за няколко часа.

Пекат се до готовност и се консумират още топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Каква е гарнитурата?
16.02.2016 11:30
1
Покажи всички подкоментари