Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца на барбекю

Свински ребърца на барбекю

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Свински ребърца на барбекю1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Приготвяме свински ребърца на барбекю. По миризмата ще ни откриете"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг. ребърца
  • сос - барбекю 1 ч.ч
  • лук - 2 стръка нарязан пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подредете ребърцата в тавичка и ги полейте със соса. Покрийте с капак и оставете да се мариноват в хладилника 4 часа.

Запалете барбекюто. Печете ребърцата като от време на време ги обръщате и ги поръсвате със сос.

Подредете ребърцата в плато. Поръсете ги с нарязания зелен лук и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

ставрев
ставрев
и хубаво червено вино
30.11.2012 08:53
1
1
Иван
Иван
Ребърцата са супер, особено в хубавото време.
02.06.2009 02:23
1