Омлет с грах и пресен лук

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
377
2k
1k
939
4
18/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо576
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме граха за 20 минути, нарязваме пресния фасул и оставяме да се вари 20 мин.

В съд разбиваме яйцата, добавяме узото, олиото и прясното мляко.

Прибавяме сварените зеленчуци, пресния лук, джоджен, сол и черен пипер.

Печем в загрят тиган, като палачинка обръщаме и от двете страни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар