Пържени филийки с плънка

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Пържени филийки с плънка
Снимка: Джемиле Чешлиева
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Всеки обича пържени филийки, но тези са по-различни защото са приготвени с вкусна плънка с кашкавал и беконче"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр. нарязан
  • За плънката
  • масло - маргарин
  • кашкавал - слайс
  • бекон - слайс
  • Панировка
  • яйца - 4 бр.
  • сол
  • брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийка хляб се намазва обилно с масло/маргарин.

Слага се кашкавал и бекон, кашкавал. Маже се с масло/маргарин друга филийка и се слага върху другата като сандвич.

Прави се на тостер.

Разбиват се яйцата. Добавя се малко сол и брашното. Разбъркват се.

Тостовете се овалват внимателно и обилно в панировка и се пържат в олио и масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Някак си ми се иска пържените филийки да са със сладка плънка, но тук тостера няма да свърши работа да ги слепи
15.05.2016 12:40
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Интересна рецепта не се бях сетила, малко мазничко става но мъжете обичат така.Ще ги зарадвам с тази рецепта.
29.02.2016 12:53
1
никнай
никнай
Как така "Прави се на тостер."?
И неможеш ли да не използваш чуждицата "слайс" че снея си разваляш рецептата - можеш спокойно да напишеш нарязано на тънко ....
21.02.2016 03:37
10
3