Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирано топено сиренце

Панирано топено сиренце

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
1386622436651
Панирано топено сиренце
Снимка: Мартина Тракова
5 / 6
23/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Днес ще ви разкрием тайната тайната на хрупкавите панирани сиренца"

Необходими Продукти

  • топено сирене - 200 г
  • брашно - 5 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • царевично брашно - 5 с.л.
  • корнфлейкс - 100 г
  • черен пипер - 1 щипка
  • сол - 1 щипка
  • риган - 1 ч.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Топеното сирене нарязваме на шайби. В отделна купа смесваме царевичното брашно с корнфлейкса, който предварително сме намачкали с ръце. Добавяме подправките.

Намокряме го с ледена вода и изтръскваме добре. Овалваме в брашното, после в яйцето и след това в корнфлейкса.

Пържим в горещо олио до златисто, като внимаваме топеното сирене да не се разтече. Поднасяме топли панираните сиренца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
+ сладко от горски плод, съвършено :)
28.02.2016 17:16
1